Καλός ξανά ο Παπαγιάνης - Δείτε τα στατιστικά του

Καλός ξανά ο Παπαγιάνης - Δείτε τα στατιστικά του

Για ένα ακόμα παιχνίδι του Summer League του ΝΒΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης έδειξε καλά στοιχεία, αλλά και δείγματα του ταλέντου του, όμως οι Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς (90-86).

Θετική παρουσία είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης στη νέα ήττα των Σακραμέντο Κινγκς στο Summer League του Λας Βέγκας αυτή τη φορά από τους Σπερς με 90-86.

[ads2]

Ο Έλληνας σέντερ σημείωσε 6 πόντους (3/8 δίποντα) και μάζεψε 3 ριμπάουντ όμως το πιο σημαντικό είναι πως για ακόμα ένα παιχνίδι πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής (23:52′) με τον προπονητή του να δείχνει πως τον εμπιστεύεται. Πολύ καλή παρουσία για λογαριασμό των ηττημένων είχε το Νο.28 του draft, Σκαλ Λαμπισιέρ, με 19 πόντους (8/11 δίποντα, 3/4 βολές) και 5 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News