Κάλεσε παίκτη του Παναθηναϊκού στην Ιαπωνία ο Πογιάτος!

Κάλεσε παίκτη του Παναθηναϊκού στην Ιαπωνία ο Πογιάτος!

Ο Ντάνι Πογιάτος πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Ισπανός κόουτς φαίνεται πως έχει ακόμα τα…μάτια του στραμμένα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr, ο Ισπανός τεχνικός ενδιαφέρθηκε να εντάξει τον Φακούντο Σάντσες στο δυναμικό της Τοκουσίμα Βόρτις, ωστόσο ο Αργεντινός -σε αυτή τη φάση- δε συζητάει τη μεταγραφή του στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, επιθυμώντας να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Τοκουσίμα δεν έχει κάποιο ιδιαιτέρα μεγάλο μπάτζετ και για αυτό θα μπορούσε να καλύψει μικρότερα συμβόλαια, όπως του Σάντσες που παίρνει 200.000/χρόνο στο “τριφύλλι”, προσφέροντας λίγο πιο ανταγωνιστικές αμοιβές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πογιάτος πήρε στη Βόρτις τον Κρίστιαν Μπατόκιο, που έπαιξε σοβαρά για το “τριφύλλι” τόσο την καλοκαιρινή περίοδο, όσο και τον Γενάρη. Ο Μπατόκιο αμείβεται με 350.000 ευρώ και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News