Και τώρα... δουλειά: Πάει για 6-9 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός!

Και τώρα... δουλειά: Πάει για 6-9 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου και ξεκινάει τον προγραμματισμό του για την νέα χρονιά.

Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είπε χθες ότι θα ταλαιπωρηθούμε όλοι μαζί και αυτό το καλοκαίρι αλλά όλοι στην ομάδα θα προσπαθήσουν να γίνουν οι μεταγραφές λίγο πιο γρήγορα με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Conference League.

Αρχικά, πάμε να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν το υπάρχον ρόστερ. Οι Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο, Μακέντα και Λούγκβιστ θα αποχωρήσουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Στην συνέχεια θα υπάρξουν συζητήσεις με τους Αιτόρ, Βέλεθ, Βιγιαφάνες, Χουάνκαρ και Γκατσίνοβιτς για ανανέωση των συμβολαίων του. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνουν όλοι στην ομάδα.

Τώρα, όσον αφορά τις μεταγραφές το πιο πιθανό σενάριο είναι η ομάδα να κάνει από 6 εώς 9 μεταγραφές.

Στο τέρμα αν φύγει ο Διούδης θα πρέπει να έρθει ένας τερματοφύλακας για να συμπληρώσει τον Μπρινιόλι.

Στην άμυνα, θα γίνει σίγουρα μια μεταγραφή κεντρικού αμυντικού. Απο κει και πέρα, ανάλογα με τις υποθέσεις Σάντσες και Χουάνκαρ θα εξαρτηθεί πόσες μεταγραφές θα γίνουν στα μπακ.

Στο κέντρο ο Παναθηναϊκός θα πάει σίγουρα για 2 μεταγραφές.

Τέλος, λόγω της αποχώρησης των Βιτάλ και Χατζηγιοβάννη θα γίνουν 2 προσθήκες στα εξτρέμ ενώ η πιο σίγουρη και σημαντικότερη μεταγραφή του καλοκαιριού θα είναι αυτή του επιθετικού.

Εκεί οι Πράσινοι ψάχνουν ένα φορ που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα και θα λύσει το πρόβλημα που υπαρχει στο σκοράρισμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News