ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στέλνει στον εισαγγελέα το υλικό με τον Μπάμπη Χριστόγλου (vid)

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα σε κατόχους διαρκείας πενταετίας για Ηρακλή-Μπασκόνια

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει το βίντεο με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Σπορ ΦΜ για παράβαση του νέου αθλητικού νόμου, που είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο ο παραγωγός του Σπορ ΦΜ, Μπάμπης Χριστόγλου, φωνάζει «Ιωάννα-Ιωάννα», στις εξέδρες του ΣΕΦ, με αποδέκτη τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Ιωάννη Παπαπέτρου, στην διάρκεια του Game 3 των τελικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και ανέλαβαν δράση. Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες την ομάδα θα δώσουν το βίντεο στον εισαγγελέα, πατώντας πάνω στο νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως αυστηρός σε περιπτώσεις σαν κι αυτή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News