Ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ήττα από τα Χανιά για τον Παναθηναϊκό μετά από ένα μήνα... απραξίας! (vid)

Το αντρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την Α’ φάση του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 6η θέση μετά τη σημερινή ήττα από το Περιστέρι.

Αναλυτικότερα, οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ καλή εικόνα στις δύο από τις τέσσερις περιόδους κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα και ηττήθηκαν με 6-14.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «τριφύλλι» αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τρεις 15χρονους αθλητές (Ζερβουδάκης, Σιαμάς Χρ. και Κρατημένος), δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες για το μέλλον.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε: «Σήμερα τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που παίζει Ευρώπη και έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από μας, μεγάλο μπάτζετ και δυνατό ρόστερ. Είμαι ευχαριστημένος για το μισό ματς, για το 2ο και 3ο οκτάλεπτο που βγάλαμε αντίδραση και ήμασταν κοντά στο σκορ. Στην αρχή και στο τέλος του αγώνα η ομάδα έδειξε αδράνεια και δημιουργήθηκε μια διαφορά που δεν αντικατοπτρίζει το παιχνίδι. Για τη συνέχεια, καταφέραμε να μπούμε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας του ομίλου. Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, τα Χανιά και τη Γλυφάδα, ομάδες που είναι στις δυνατότητές μας. Μέσα από την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-1, 4-4, 0-5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης, Σιαμάς Χρ., Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος 1, Ζερβουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος Ανδ. 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News