Ιτούδης: «Είχα συνάντηση με Διαμαντίδη, Αλβέρτη»

Ιτούδης: «Είχα συνάντηση με Διαμαντίδη, Αλβέρτη»

Μετά από το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε τόσο για την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, όσο και για τη νίκη της ομάδας του, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως βλέπει τις κακές κριτικές σαν κίνητρο, τόσο εκείνος, όσο και οι παίκτες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης στο sport24.gr:

“Είχα μια όμορφη συνάντηση με τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Καλαϊτζή. Είπα και στους συνεργάτες μου στην παρουσίαση ότι δεν υπάρχει σύγκριση του ΟΑΚΑ με κόσμο και χωρίς κόσμο. Κάνουμε όλοι τη δουλειά μας, ευχόμαστε το εμβόλιο να βγει στην αγορά και να λύσει πολλά προβλήματα. Ο κορονοϊός προφανώς και υπάρχει, είναι επικίνδυνος και είναι πολύ επιθετικός.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει το σύστημα υγείας και τον δίπλα μας. Δεν είμαστε άτρωτοι, πρέπει να σκεφτούμε τον συνάνθρωπό μας. Τα καταφέραμε την πρώτη φορά, θα τα καταφέρουμε και τώρα. Με εμένα υπήρχε αμφιβολία και άγνοια, μου έστελναν από όλο τον κόσμο. Το μυαλό είναι πολύ σημαντικό σε όσα κάνουμε. Πίστη σε αυτό και ευχή όσοι νοσηλεύονται να κερδίσουν τη μάχη. Δεν υπάρχουν μομφές, απλώς χάνει την ουσία του ο ανταγωνισμός όταν κάποιος χάνει με 20-0. Η αντίδραση της EuroLeague ήταν άμεση. Ο Παναθηναϊκός απόψε δεν είχε δύο ψηλούς παίκτες που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος εκεί που είμαι. Είμαστε στην ΤΣΣΚΑ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Αυτή τη στιγμή η Εθνική Ελλάδας έχει προπονητή και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Για εμένα και τους παίκτες μου η προβοκάτσια, η κακή κριτική, είναι κίνητρο. Όταν ένας παίκτης τα αποδέχεται όλα ως τροφή και ως πρόκληση, είμαστε εντάξει, είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News