Τουρκικό διαβατήριο για Φώτση!

Τουρκικό διαβατήριο για Φώτση!

Ο Αντώνης Φώτσης κίνησε τις διαδικασίες και πήρε την έγκριση για την έκδοση τουρκικού διαβατηρίου για συναισθηματικούς λόγους.

Μια είδηση που θα συζητηθεί ήρθε στην επιφάνεια παραμονή του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές. Ο Αντώνης Φώτσης εξασφάλισε και ήδη έχει στα χέρια του τουρκικό διαβατήριο!

[ads2]

Γιατί όμως έκανε αυτή την κίνηση ο Αντώνης Φώτσης; Πιθανολογείται πως με τον τρόπο αυτό μπορεί να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα ως γηγενής, δίχως να υπόκειται στους περιορισμούς που υπάρχουν για ξένους ή κοινοτικούς.

Το συμβόλαιο του «Μπάτμαν» λήγει το καλοκαίρι και δεν προκύπτει πως έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωσή του. Σε κάθε περίπτωση φαντάζει αδύνατο να παραμείνει με ανάλογα μεγάλο συμβόλαιο με το τρέχον του και τόσα πολλά χρήματα μπορεί πιο εύκολα να τα βρει στην Τουρκία. Ειδικά αν δεν πιάνει και θέση ξένου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News