Η συμμετοχή του Μπουζούκη, η ευκαιρία που «αιωρείται» και ο ΠΑΟΚ

Μπουζούκης: Θα πάρει (επιτέλους) τα πάνω του;

Πέρασε στα ψιλά, αλλά ο Μπουζούκης πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ιωνικό.

Ο νεαρός μέσος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας με το σκορ στο 4-1, παίρνοντας τη θέση του Χατζηγιοβάνη στο γήπεδο.

Δεν είναι στα βασικά σχέδια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα, ο «Μπουζού» διανύει τον τελευταίο χρόνο του στον Παναθηναϊκό και το θέμα για εκείνον, είναι ανοιχτό.

Αν κατορθώσει να ανατρέψει την αρχική γνώμη του προπονητή του και «κερδίσει» με το σπαθί του την ανανέωση, είναι στο… χέρι του ιδίου. Μια διαφορετική ανάγνωση στην αλλαγή του Ιβάν στο ματς με τον Ιωνικό είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον ποδοσφαιριστή, προκειμένου ο παίκτης να αποκτήσει ρυθμό και να βρει ομάδα τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός «κινδυνεύει» να χάσει ένα από τα υποσχόμενα ταλέντα του χωρίς να πάρει ευρώ. Από την άλλη, είναι και ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει προταθεί ο ποδοσφαιριστής, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει ανάψει το πράσινο φως. Δεν είναι κρυφό, όμως, πως η οικογένεια Σαββίδης συμπαθεί τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News