Οι πρώτες ώρες του Καρέλη στο Γκενκ

Οι πρώτες ώρες του Καρέλη στο Γκενκ

Το γεύμα καλωσορίσματος με το τεχνικό επιτελικό δίδυμο του βελγικού συλλόγου, οι εξετάσεις κι η αυριανή επίσημη παρουσίαση.

Άλλη μεταγραφή, ως τώρα τουλάχιστον, τέτοιας εμβέλειας δεν έχει γίνει. Ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Βέλγιο. Εύλογα συνεπώς, ο Νίκος Καρέλης πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα. Οι πρώτες του ώρες στο Γκενκ μεταφέρθηκαν… live ουσιαστικά από τους ντόπιους δημοσιογράφους.

[ads2]

Ο 24χρονος επιθετικός έφτασε συνοδεία του μάνατζερ του στην βελγική πόλη νωρίς το πρωί κι αμέσως υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις. Τελειώνοντας το πρώτο τους σκέλος, μετέβη στα γραφεία της νέας του ομάδας όπου γευμάτισε τόσο με τον νέο του προπονητή, Πέτερ Μας όσο και τον τεχνικό διευθυντή της Γκενκ, Ντιμίτρι ντε Κοντέ. Μετά το γεύμα καλωσορίσματος, πήγε στο τοπικό νοσοκομείο όπου και συνέχισε τις ιατρικές εξετάσεις μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο πολυτελές γήπεδο του βελγικού συλλόγου.

Παρά το ενδιαφέρον των ντόπιων, η Γκενκ δεν επέτρεψε άμεση επαφή με τους Βέλγους δημοσιογράφους, παραπέμποντας αρχικά σε επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής (κάποια στιγμή απόψε το βράδυ), αλλά κι εν συνεχεία στην αυριανή πρωινή προπόνηση, όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας ο Καρέλης και θα είναι ανοιχτή στο πρώτο της τέταρτο για τα media και τέλος στην επίσημη παρουσίαση του, η οποία θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 13:15.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News