Οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη μεγαλύτερη δραστηριότητα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αναμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του.

Περίμεναν όλοι ότι θα έκανε ο Παναθηναϊκός μεταγραφές τον Ιανουάριο; Ασφαλώς… Ήταν σίγουρο και ο Αντρέα Στραματσόνι είχε τη διαβεβαίωση του Γιάννη Αλαφούζου. Πίστευε κανένας ότι θα προσέθετε τόσους παίκτες στο ρόστερ και με αυτό το κόστος; Μάλλον όχι… Ούτε οι πλέον αισιόδοξοι δεν ανέμεναν το πλήθος των προσθηκών που ακολούθησε… Και το κυριότερο, ότι ενδεχομένως να μην έχουν τελειώσει ακόμα!

[ads2]

Αρχικά, είχε διαδοθεί ότι ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν δεξιό μπακ, έναν χαφ με επιτελικές ικανότητες και έναν εξτρέμ… Με την υποσημείωση ότι η αναζήτηση διεπόταν από το οικονομικό στάτους της ΠΑΕ, στο πλαίσιο της εξυγίανσης της. Αυτή ήταν η αρχική εντύπωση.

Φευ, όμως… Το αφεντικό (βλέπε, Γιάννης Αλαφούζος) τρελάθηκε και αποφάσισε να δαπανήσει πολλά χρήματα, προκειμένου να επιτρέψει στον Αντρέα Στραματσόνι και στους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο να στραφούν σε πρωτοκλασάτους παίκτες. Φυσικά, τη ρευστότητα της ΠΑΕ ενίσχυσε η πώληση του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ και η προκαταβολή που εισπράχθηκε.

Η αρχή έγινε με τον Ολιβιέ Μπουμάλ, η απόκτηση του οποίου από τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2015. Χριστουγεννιάτικο δώρο, είπαμε… Οι μεταγραφές συνεχίστηκαν πριν την είσοδο του 2016 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έλευση του Τζαντομένικο Μέστο, ως ελεύθερου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News