Η μισή ομάδα στον αέρα - Τι ισχύει για τα συμβόλαια 18 παικτών

Η μισή ομάδα στον αέρα - Τι ισχύει για τα συμβόλαια 18 παικτών

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις τόσο για την επόμενη, όσο και για τη μεθεπόμενη σεζόν με τα συμβόλαια 18 ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στον «αέρα». Το newspao.gr αναλύει.

Ο Πιέρ Ντρεοσί θα έχει μπόλικη δουλειά να κάνει την επόμενη σεζόν, αρχής γενομένης από την ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξανδρόπουλου. Ο νεαρός χαφ βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του Γάλλου γενικού διευθυντή, καθώς είναι ένα θέμα που επείγει.

Από κει και πέρα, Μπεκ και Σερπέζης δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, όπως και οι Σέχου – Θεοχάρης. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τους Σάντσες, Ενγκμπακοτό, Μπουζούκη, Αθανασακόπουλο και Τζαβίδα. Η συγκεκριμένη πεντάδα θα αξιολογηθεί, είτε από τον Μπόλονι, είτε από το νέο προπονητή.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Χουανκάρ υπολογίζονται κανονικά για την επόμενη σεζόν, στα μέσα της οποίας, θα αποφασιστεί το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Βέλεθ – Βιγιαφάνιες.

Όσον αφορά τον Χατζηγιοβάνη, θα γίνει μια πρώτη κουβέντα για ανανέωση το καλοκαίρι. Αν δεχτεί, τότε, καλώς. Αν όχι, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να τον πουλήσει, για να μην μείνει με άδεια τα χέρια.

Τέλος, Κολοβός και Περέα θα αξιολογηθούν και αυτοί, το καλοκαίρι, όμως, οι πιθανότητές τους για παραμονή δεν είναι υπέρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News