Η καλύτερη «μεταγραφή»!

Η καλύτερη «μεταγραφή»!

Καλό νέο για τον Παναθηναϊκό η ανανέωση του Σέλβιν Μακ.

Το παιδί αποδείχθηκε χρήσιμο, σίγουρα πιο ανθεκτικό από Τζάκσον, Σάικς.

Μπορεί να μην φημίζεται για την αθλητικότητά του, αλλά από την άλλη έχει το μεγάλο κίνητρο να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και να ανταποκριθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό ίσως να ήταν το μεγαλύτερο «δέλεαρ» για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Μακ είχε έναν τραυματισμό πέρυσι (πριν από την έναρξη της σεζόν), ο οποίος δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει τις πραγματικές του ικανότητες, κάτι που τον οδήγησε να πάει…άπατος στο Μιλάνο. Φαινόταν πως είχε κίνητρο να αποδείξει πράγματα από το δίμηνο συμβόλαιο που υπέγραψε με το τριφύλλι.

Ποιος άλλος παίκτης της δικής του εμβέλειας και με τόσα παιχνίδια στο ΝΒΑ (διατηρεί σεβαστό βιογραφικό) θα το δεχόταν;

Σίγουρα κάποιος που είχε ακόμα τη «φλόγα» και το κίνητρο μέσα του. Επιπλέον η παρουσία του Μακ απελευθερώνει και τον Σαντ Ρος.

Ο Κουβανός δεν είχε ποτέ χρησιμοποιηθεί ως playmaker στο επίπεδο της Euroleague (ποσώ δε μάλλον σε ομάδα με τις απαιτήσεις και την πίεση του τριφυλλιού), διαθέτει χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί κυρίως αν τα συνδυάσεις με τα αθλητικά του προσόντα και την αμυντική του ικανότητα, ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος να σηκώσει μόνος του αυτό το βάρος. χωρίς έναν έμπειρο γκαρντ δίπλα του για να μοιραστεί τον χρόνο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News