Η χρονιά θα κριθεί (πάλι) στους ψηλούς

Η χρονιά θα κριθεί (πάλι) στους ψηλούς

Απογοήτευσαν οι ψηλοί απέναντι στους βετεράνους της ΑΕΚ κι οι οπαδοί τα έβαψαν μαύρα μιας και κοντοζυγώνει το τζάμπολ της Ευρωλίγκας.

Σαφώς και τα μεγάλα κορμιά θέλουν χρόνο για να δέσουν αλλά και να λυθούν από τους ανεβασμένους ρυθμούς της προετοιμασίας, όμως τέτοιος δεν υπάρχει. Όγκαστ, Γουάιτ πρέπει να βρουν χημεία με τους “παλιούς” Μπεντίλ, Βουγιούκα, Παπαγιάννη, Μήτογλου.

ΟΚ το φιλικά δεν είναι κριτήριο, μέχρι στιγμής ο Νέντοβιτς, ο Τζάκσον κι ο Φόστερ (κυρίως ο Σέρβος) έχουν επισκιάσει τους πάντες επιθετικά, παίζοντας για όλους. Είναι βέβαιο όμως ότι θα υπάρξουν μεγαλύτερες απαιτήσεις, όταν ο Παναθηναϊκός αναγκαστεί να περάσει τη μπάλα στο καλάθι.

Δεν θα είναι όλα τα ματς στα μέτρα των περιφερειακών και του Παπαπέτρου (επίσης εξαιρετικός ο αρχηγός που καλύπτει και το κενό του λαβωμένου, Σαντ Ρος). Είναι πολλά τα 40λεπτα που θα κριθούν στη ρακέτα κι εκεί οι “πράσινοι” πρέπει να έχουν ξεκάθαρες λύσεις, αν θέλουν να μην αποτελέσουν φαβορί για το χειρότερο ρεκόρ νικών-ηττών την τρέχουσα περίοδο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News