Η χειρότερη απουσία που θα μπορούσε να του τύχει

Διπλή προπόνηση ο «Εξάστερος» ενόψει ΤΣΣΚΑ, δεν υποχώρησαν τα... προβλήματα!

Το ξέραμε πριν το τζάμπολ, επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τους λιμανίσιους.

Δίχως τον Χάουαρντ Σαντ Ρος στο γήπεδο, οι παίκτες του Μπαρτζώκα βρήκαν πολύ πιο εύκολα διαδρόμους προς το καλάθι του νταμπλούχου.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν πέρσι μαζί με τους Παπαπέτρου-Παπαγιάννη ο ένας από τους τρεις πυλώνες του μόνιμου πρωταθλητή.

Ο Χάουαρντ στο τέλος της σεζόν επελέχθη καλύτερος αμυντικός της Stoiximan Basket League, για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ο 30χρονος περιφερειακός είχε πάρει τον τίτλο και την σεζόν 2018-19 ως παίκτης της ΑΕΚ.

Κρίνοντας πως το παιχνίδι του Δημήτρη Πρίφτη κυμαίνεται σε πέντε άξονες (1)αθλητικότητα 2)transition 3)pick-n-roll 4)ικανότητα στο ένας εναντίον ενός 5)ενεργά χέρια στην άμυνα) ο Σαντ Ρος αφαίρεσε από την πράσινη μηχανή σπουδαία στοιχεία, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι άλλοι…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News