Η ατάκα του Γιοβάνοβιτς για Καρλίτος και η μεταγραφή γκολτζή

Η ατάκα του Γιοβάνοβιτς για Καρλίτος και η μεταγραφή γκολτζή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίστευε στον Καρλίτος το καλοκαίρι. Ποια η ατάκα του που βγήκε αληθινή…

Το δικό του σχόλιο για τη νέα – μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά επί του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχε γίνει κουβέντα το καλοκαίρι για το αν χρειάζεται σκόρερ και τότε ο Γιοβάνοβιτς είχε πει πως “πιστεύω πως με τον τρόπο που θα παίζουμε φέτος, ο Καρλίτος θα φανεί περισσότερο”. Το βλέπουμε φέτος. Θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ, αφού έδωσε την πάσα στον Παλάσιος. Και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν καλά αποδυτήρια φέτος. Είναι το Α και το Ω φέτος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζονται ούτε γενικοί αρχηγοί, ούτε τίποτα. Και αυτό οφείλεται στη δουλειά του Γιοβάνοβιτς. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει και αναγνωρίζει, που χαίρεται που τη βλέπει. Βλέπει μπάλα, και καλό ποδόσφαιρο, που είχε να συμβεί χρόνια. Βλέπει συνδυασμούς και πράγματα που δεν έχουν ξαναδεί τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια στον Παναθηναϊκό. Όλα έχουν εξήγηση στον Παναθηναϊκό».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News