Η ατάκα... ικανοποίησης του Ινσούα μετά το ραντεβού για την ανανέωση - Τα δεδομένα

Ξεκάθαρος ο Ινσούα για τις φήμες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και νέο συμβόλαιο - Τι δήλωσε

Ικανοποιημένος εμφανίζεται στο περιβάλλον του ο Ινσούα, μετά το ραντεβού που είχε ο μάνατζερ του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι δύο πλευρές έκαναν μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού, χωρίς ωστόσο να μπουν σε λεπτομέρειες για ποσά.

Ωστόσο, ο Ινσούα εμφανίζεται ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον εκπρόσωπό του και μάλιστα έλεγε στο περιβάλλον του:

«Πρώτη φορά άκουσα να λένε πως θέλουν να μείνω και μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Το έκαναν ξεκάθαρο και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Τι συζήτησαν οι δύο πλευρές…

Η κουβέντα δεν περιείχε καθόλου χρήματα, ωστόσο για να μείνει ο Ινσούα δεν θα παίξουν ρόλο μόνο τα χρήματα. Αρχικά, όσον αφορά τα χρήματα, αυτή τη στιγμή ο Ινσούα εισπράττει 280.000. Είναι σίγουρο πως θα ζητήσει αύξηση, αλλά όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το οικονομικό δεν θα είναι το μόνο που θα παίξει ρόλο στην παραμονή του.

Και αυτό διότι ο Ινσούα κοιτάει κι άλλα πράγματα, όπως κατά πόσο υγιής οικονομικά θα είναι ο Παναθηναϊκός το επόμενο διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι τράβηξε πολλά ειδικά την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του. Ενα άλλο… μη οικονομικό θέλω είναι το κατά πόσο η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν και αν διεκδικήσει τίτλους, μετά από χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News