Η απουσία του Χουανκάρ, ο Χατζηγιοβάνης και ο Άρης που... ξεφεύγει

Η απουσία του Χουανκάρ, ο Χατζηγιοβάνης και ο Άρης που... ξεφεύγει

Κάπως καλύτερα κινήθηκε ο Φακούντο στην Κρήτη αλλά ήταν φανερή η απουσία του Χουανκάρ επιθετικά από την άλλη πτέρυγα.

Τα προσόντα του Ισπανού ο Ζαγαρίτης δεν τα έχει, αν σε αυτό προστεθεί ότι αυτή την εποχή ο Κουρμπέλης δεν είναι στα καλύτερά του για να προσφέρει κλεψίματα και μεγαλύτερη κατοχή, καταλήγουμε ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να βρει πλάγιους που θα προσφέρουν ρήγματα και στις δύο πλευρές.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που προσπάθησε (ανεπιτυχώς μεν, αλλά το πάλεψε) στην Κρήτη να κάνει τη διαφορά “κρεμάστηκε στα μανταλάκιᔨ, κάτι που βάρυνε περισσότερο τον ποδοσφαιριστή (που είναι 100% παίκτης ψυχολογίας) ο οποίος εκτός όλων των άλλων μελλοντικά θα έχει στο μυαλό του ότι πρέπει να αποδείξει πως αδικείται με τις κρίσεις.

Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα άρρωστο για κάθε παίκτη, το χειρότερο είναι η απαξίωση που βγαίνει για ένα ρόστερ που το ταβάνι του δεν έχουμε καν αντικρύσει και που σε αντίθεση με ομάδες της περασμένης διετίας δεν είναι χαμηλό.

Το κακό είναι πως περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν. Ο Άρης έχει ξεμακρύνει αρκετά βαθμολογικά κι ο Μπόλονι καλείται σε λίγες μέρες να βελτιώσει τουλάχιστον κατά ένα 50% την εικόνα και τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News