Η 12αδα του Παναθηναϊκού με Ζενίτ - Ποιος έμεινε εκτός

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 89-81 (Highlights/vid)

Ένα… στοπ στην κατρακύλα των τελευταίων αγώνων καλείται να βάλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports 2).

Οι «πράσινοι» μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Λαύριο προχώρησαν σε λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βόβορα και θα πορευτούν μέχρι νεωτέρας με το δίδυμο των Κώστα Χαραλαμπίδη και Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο.

Η ομάδα καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει πως έχει αδικήσει τον εαυτό της, καθώς αποδεδειγμένα μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο έχοντας απέναντι τη Ζενίτ, που βρίσκεται στο 10-5 και παρουσιάζει μεγάλη σταθερότητα.

Εκτός 12άδας Παναθηναϊκού είναι και πάλι ο Ζακ Όγκουστ ενώ κανονικά βρίσκεται ο Σέλβιν Μακ ο οποίος επέστρεψε την παρασμένη Δευτέρα από τις ΗΠΑ όπου είχε πάει για προσωπικό του θέμα.

25Από την Ζενίτ απουσιάζει ο Άλεξ Πόιθρες όπως επίσης και ο Ντμίτρι Κβοστόβ.

Αναλυτικά η δωδεκάδα αποτελείται από τους:

Μακ, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ, Νέντοβιτς, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ, Σαντ-Ρος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News