Γουάιτ: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει την Ούνικς - Δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ»

Ο Ερυθρός έπαιξε με δύο ξένους, ο Παναθηναϊκός με επτά!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγωνίζεται αύριο(13/11, 20:00) με την ΑΕΚ στα πλαίσια της Stoiximan Basket League και ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε για την ήττα από την Ούνικς και το επόμενο ματς με την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα έγραψε στον EΣΑΚΕ: 

«Γεια σε όλους,

Δυστυχώς, δεν βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι. Τα τελευταία αποτελέσματα είναι άσχημα ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε. Το χθεσινό ματς απέναντι στην Ούνικς ήταν ιδιαίτερα σκληρό.

Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Στεναχωρηθήκαμε όλοι στην ομάδα, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε για πολύ σε αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά καθώς αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μία ημέρα μπροστά μας προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Επιβάλλεται να συγκεντρωθούμε στο ματς με την ΑΕΚ και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας ώστε να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News