«Γλέντι» Τζέιμς σε Ολυμπιακούς: «Δεν πήρατε Ευρωλίγκα, δεν με κερδίσατε ποτέ στον Παναθηναϊκό» (pics)

Τζέιμς: «Αυτή ήταν η διαφορά σήμερα»

 

Διάλογο με οπαδούς του Ολυμπιακού άνοιξε ο Μάικ Τζέιμς στο Twitter και τους υπενθύμισε πως εκείνος δεν ηττήθηκε ποτέ σε σειρά τελικών στο ελληνικό πρωτάθλημα από τους ερυθρόλευκους.

Ένας ερυθρόλευκος χρήστης του Twitter του έγραψε σε συνέχεια από προηγούμενη ανάρτηση στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Είχαμε τον Σπανούλη τον goat. Και φυσικά σε υποβαθμίσαμε. Εμείς είμαστε στο Final Four, εσύ όχι.», για να έρθει η απάντηση από τον Αμερικανό: «Αυτό είναι άσχετο, αφού εδώ δεν παίζω στον Παναθηναϊκό.»




Ο πρώην πράσινος συνέχισε: «Ποτέ δεν έχασα τρόπαιο στον Παναθηναϊκό και εσείς ποτέ δεν κερδίσατε. Σας κέρδισα και τις δύο χρονιές που αγωνίστηκα στον Παναθηναϊκό. Ακόμα, στην Ευρώπη τη διετία που αγωνιζόμουν εγώ, είχαμε καλύτερα αποτελέσματα στην Ευρώπη από εσάς. Και τις δύο χρονιές χάσαμε από τους πρωταθλητές Ευρώπης και εσείς χάσατε από εμάς. Ξοδεύεις άδικα τον χρόνο σου.»




Ένας άλλος φίλος του Ολυμπιακού του έγραψε: «Σε σέβομαι, αλλά αυτό είναι δικαιολογία. Υποτιμάς το γεγονός πως εμείς φτάσαμε στον τελικό της Ευρώπης (σ.σ 2017). Και τα δύο χρόνια τερματίσαμε ψηλότερα.», για να έρθει η ”πληρωμένη” απάντηση: «Ποιος νοιάζεται, αφού δεν κερδίσατε…»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News