Γιοβάνοβιτς: "Αυτό είναι μια δικαιολογία και δεν μου αρέσει"

Γιοβάνοβιτς: "Αυτό είναι μια δικαιολογία και δεν μου αρέσει"

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα στην Τούμπα.

Αναλυτικά

«Πιστεύω ότι απλά σαν ομάδα δεν ανταποκριθήκαμε καλά από την αρχή του παιχνιδιού. Μας δυσκόλεψε ενδεχομένως ο τρόπος παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχε κατοχή μπάλας και μας πίεσε. Δεν μπορέσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε.

Να σας πως κάτι όσο ισχύει αυτό σε εμάς με τον τελικό, ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. ότι σκεφτόμασταν τον τελικό. Είχε περισσότερη διάθεση ο ΠΑΟΚ και για αυτό το λόγο, μας κέρδισε.

Σίγουρα είναι μια καλή εξέλιξη η επιστροφή στην Ευρώπη γιατί δεν ήταν εύκολο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες , είχαμε σκαμπανεβάσματα. Στην πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος είμασταν αρκετά έτοιμοι να διεκδικήσουμε την Ευρώπη. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν αυτό που μας αντιπροσωπεύει. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε για να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να φωνάζουν το όνομα μου , όμως , οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αυτοί που παίζουν στο γήπεδο. Η καλή πορεία στα πλέι οφ οφείλεται σε αυτούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News