Γιασικεβίτσιους: "Τεράστια απώλεια ο Λεκαβίτσιους, αλλά πήγε σε τοπ κλαμπ"

Απίστευτο ξέσπαμα και αποβολή για Γιασικεβίτσιους (vid)

Τεράστια απώλεια για τη Ζαλγκίρις η αποχώρηση του Λεκαβίτσιους, όπως τη χαρακτήρισε ο Γιασικεβίτσιους, ο οποίος όμως τόνισε πως ο διεθνής γκαρντ πήγε στον Παναθηναϊκό, που είναι τοπ ευρωπαϊκή ομάδα.

«Ο Λούκας είναι μία μεγάλη απώλεια για εμάς. Χάσαμε έναν πολύ χρήσιμο παίκτη του ρόστερ μας, που είχε σημαντικό ρόλο. Επίσης, χάσαμε και έναν νεαρό Λιθουανό. Δεν υπάρχουν πλέον πολλοί καλοί Λιθουανοί παίκτες, καθώς οι καλύτεροι είτε παίζουν στο ΝΒΑ, είτε σε ομάδες της Ευρωλίγκας», δήλωσε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την αποχώρηση του Λούκας Λεκαβίτσιους και πρόσθεσε:

«Η απουσία θα είναι… επώδυνη για εμάς, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Πήγε σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έτσι πάει το πράγμα. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες της ομάδας μας θα καλύψουν το κενό του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News