Γιαννακόπουλος: «Ο κάθε μαλ@#$ς με λέει κ@λοτούμπα και αφερέγγυο!» (pic)

Άνοιξε τρίτο λογαριασμό ο Γιαννακόπουλος «Ταραντούλα7000» στο Instagram (pic)

Ξέσπασε στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνον με αφορμή φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα πρόσφατα εγκαίνια της ΒΙΑΝΕΞ.

Αναλυτικά:




«Πρέπει να είμαι ή τρελός ή πολύ βλάκας τελικά. Πρόεδρος φαρμακοβιομηχανίας και επιχειρηματίας εκφράζεται δημόσια κατά του εμβολιασμού με mRNA για Covid και πολλών άλλων μέτρων της κυβέρνησης (ΛΟΑΤΚΙ, παιδεία, μεταναστευτικό), αλλά και σε εκδήλωση της εταιρίας του έχει προσκεκλημένο τον Υπουργό Υγείας και Ανάπτυξης, ώστε να δουν τις επενδύσεις που γίνονται από Ελληνικές εταιρίες και να ξανακούσουν για τα εμπόδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε…»




«Αντί κάποιος να πει παρόλο που είναι η θεσμική δύναμη στο χώρο του , αυτός τους τα λέει και δημόσια , διαβάζεις κάθε μ@λ@κ@ εδώ μέρα να σε λέει κ@λ@τούμπα και αφερέγγυο. Όταν μεθαύριο θα ξανακριτικάρω την όποια κατ’εμέ λάθος πολιτική ποιος θα είναι τότε ο κ@λ@τούμπας;»

Γιαννακόπουλος: «Ο κάθε μαλ@#$ς με λέει κ@λοτούμπα και αφερέγγυο!» (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News