Γιάνκοβιτς: "Δεν βοήθησα όσο θα ήθελα τον Παναθηναϊκό"

Γιάνκοβιτς: "Άργησα να α καταλάβω γιατί δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό"

Το μεγάλο παράπονο που έχει από τον ίδιο του τον εαυτό εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και αφορούσε το διάστημα παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τριετή θητεία του στον «Εξάστερο» κάνοντας μάλιστα την δική του αυτοκριτική: “Την τελευταία μου χρονιά προσπάθησα πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό. Ψυχολογικά δεν ήμουν τόσο δυνατός και σταθερός. Δεν βοήθησα όσο θα μπορούσα. Το άφησα πίσω και μπήκα στη διαδικασία να δουλέψω πάρα πολύ και να επιστρέψω στην EuroLeague. Είχα αμελήσει να δουλέψω το σώμα μου, ώστε να μπορέσω να παίξω με πλάτη κοντά στο καλάθι.”

Ο νυν επίσης καλαθοσφαιριστής της Ανδρόρρας μίλησε και για τους Τσάβι Πασκουάλ, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και τη φετινή πορεία του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και αν αδικήθηκε στη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό: “Η επιθυμία μου τότε ανεξάρτητα του χρόνου που έπαιζα, ήταν να βγάλω όλη μου την ενέργεια για να κερδίζει η ομάδα. Μπορώ να παραδεχτώ πως σε κάποια παιχνίδια κυρίως ελληνικού πρωταθλήματος ήμουν περισσότερο απογοητευμένος. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν που δεν έπαιξα στα play offs λόγω τραυματισμού”.

Για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού: “Ο καθένας έχει το ρόλο του και υπάρχει ένα καλό κλίμα για το οποίο έχει παίξει σημαντικό ρόλο ο Τσάβι Πασκουάλ. Επίσης έχει έναν εκπληκτικό Νικ Καλάθη”.

Για το πώς αντιμετωπίζουν τον Τσάβι Πασκουάλ στην Ισπανία: “Έχει μεγάλο όνομα στην Ισπανία καθώς έχει δείξει έργο τόσα χρόνια που ήταν στη Μπαρτσελόνα”.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News