Για το «μπαμ» στο κέντρο ο Παναθηναϊκός!

Μαουρίτσιο - Μπενιάτ: Για το «μπαμ» στο κέντρο ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως φορτσάρει για να κάνει το… κόλπο γκρόσο στη μεσαία γραμμή. Μαουρίτσιο και Μπενιάτ οι «εκλεκτοί».

Ο Τσάβι Ρόκα εντείνει τις τελευταίες ώρες τις προσπάθειές του, ώστε ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή, θέση που δείχνει να «πονάει».

Δύο ονόματα έχουν ξεχωρίσει με τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή.

Αναφορικά με τον Μαουρίτσιο, πληροφορίες του Newspao.gr αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι για συμβόλαιο 1 ή 2 ετών, παρόλα αυτά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σε πρώτη φάση.

Από την άλλη, ο Μπενιάτ τις τελευταίες ώρες έριξε μόνος του… δίχτυα προς τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δει αν υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από την πλευρά των πρασίνων.

Υπενθυμίζεται ότι διστακτικότητα του Μπενιάτ να ξενιτευτεί… έφερε την απογοήτευση – τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο – των πρασίνω, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει, ύστερα από την νέα στάση του παίκτη.

Αυτές οι δύο περιπτώσεις, λοιπόν, φαίνεται πως έχουν προκριθεί, για τη μεσαία γραμμή, καθώς όπως έχουμε τονίσει, το τριφύλλι θα πάρει παίκτη εφόσον βρει κάτι εξαιρετικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News