Για το... «μπαμ» στη Βαρκελώνη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Για το... «μπαμ» στη Βαρκελώνη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Στο πιο δύσκολο ματς της σεζόν ο ξεκούραστος Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα… κι όπου βγει κόντρα στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα του Νικ Καλάθη και του Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 22:00).

Απέναντι στο μεγαλύτερο μπάτζετ της διοργάνωσης, ένα εκ των πιο… φτωχών, αυτό του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να δείξει την… «υπεραξία» του στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα.

Με τους Νικ Καλάθη και Σάρας Γιασισκεβίτσιους στον απέναντι πάγκο, το Τριφύλλι θα παίξει χωρίς πίεση με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Οι πράσινοι βρίσκονται στο «1-1» χωρίς το ματς της Βιλερμπάν… ενώ η Μπαρτσελόνα στο «2-1», και η διαφορά είναι πως οι Καταλανοί αγωνίστηκαν την Τρίτη απέναντι στην Βαλένθια, ενώ ο Παναθηναϊκός απλώς ταξίδεψε στην έδρα της Βιλερμπάν.

Εκτός για τον Σάρας ο Μίροτις, για τον Βόβορα ο Μποχωρίδης.

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προκειμένου το βράδυ της Πέμπτης (15/10) να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Το βράδυ οι «πράσινοι» θα προπονηθούν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και νωρίτερα ο Γιώργος Βόβορας έδωσε το… στίγμα για το ματς αλλά και το που πρέπει να εστιάσει η ομάδα του…

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να παρουσιάσει ένα σύνολο με διαφορετική φιλοσοφία κυρίως στην άμυνα, όπου θέλει να αγωνίζεται πιο σκληρά και πιο επιθετικά. Γενικά στα εκτός έδρας παιχνίδια και ιδιαίτερα σε αυτό με τη Μπαρτσελόνα είναι σημαντικός ο έλεγχος του ρυθμού και των λαθών. Επίσης, η προσωπική άμυνα στα ατού της αντιπάλου ομάδας είναι εξίσου σημαντική ώστε να καταφέρεις να παρουσιαστείς ανταγωνιστικός και να είσαι μέσα στο παιχνίδι για 40 λεπτά», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Αναφορικά με το γεγονός ότι θα συναντήσει τον Νικ Καλάθη ως αντίπαλο, ο Βόβορας σχολίασε με νόημα: «Είχαμε μάθει να είμαστε κάθε μέρα μαζί στα αποδυτήρια για πολλά χρόνια. Ήταν ο αρχηγός και πολλές φορές η ψυχή της ομάδας. Έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, αλλά για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News