Για την υπέρβαση στην Μόσχα – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο φετινό διπλό στην Euroleague αναζητά ο Παναθηναϊκός στην Μόσχα.

O Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (19:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague. Το «τριφύλλι» απέκτησε ψυχολογία έπειτα από τις δύο απανωτές νίκες, κόντρα σε Ολυμπιακό και Ζενίτ. Βέβαια, η αποστολή στην πρωτεύουσα της Ρωσίας μόνο εύκολη δεν λογίζεται, απέναντι σε μία πλήρη ΤΣΣΚΑ, που έχει ανάγκη το αποτέλεσμα.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη με συνολικό ρεκόρ 7-5 βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ως δυνατό σημείο την έδρα (5-1 εκεί). Οι Ρώσοι στηρίζουν το παιχνίδι τους κατά βάση στους Σβεντ, Σενγκέλια, Κλάιμπερν και Φόιγκτμαν. Όλοι τους είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα βρουν απέναντί τους, εάν αποκτήσουν ρυθμό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, «αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο αποτελεί η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν ακολούθησε την αποστολή στη πρωτεύουσα της Ρωσίας. Αντίθετα ο Γιώργος Παπαγιάννης ταξίδεψε κανονικά και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

 

Δηλώσεις Κέντρικ Πέρι για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ

 «Όπως είπατε, η ΤΣΣΚΑ είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Κάθε χρόνο έχουν μια σκληρή ομάδα με καλό προπονητή. Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε στα τελευταία ματς και ελπίζουμε αυτό να μας φέρει την νίκη. Τα «κλειδιά» του αγώνα; Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Μας έχει βοηθήσει η ζώνη που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις αρχές της. Φυσικά, πρέπει να νιώσουμε και άνετοι στην επίθεση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News