Για συμπληρωματικό τον πήρες, όχι για βασικό

Έκανε διαλογισμό ο Πέρι: «Βρες την εσωτερική δύναμη...» (pic)

Τα νούμερα του Κέντρικ Πέρι είναι άθλια, ο 29χρονος γκαρντ ακούει το όνομά του να αναφέρεται με ειρωνεία από τους οπαδούς επιβεβαιώνοντας αυτό που φαινόταν από το καλοκαίρι, ότι το παιδί θα είχε μεγάλο πρόβλημα να ανταποκριθεί στη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ.

Πρόκειται για ένα θέμα που ταλαιπωρεί την ομάδα ήδη από την περσινή σεζόν.

Ο Αμερικανός ήρθε για να αποτελέσει απλό συμπλήρωμα στο έμψυχο δυναμικό, δεν του ζητήθηκε το καλοκαίρι να προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια στη θέση του άσου. Φανερά ο αθλητής δεν μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κουμάντο του τριφυλλιού.

Πόσο μάλλον να λειτουργεί ως δεύτερος οργανωτής ο Ντάριλ Μέικον. Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ αποκτήθηκε για να αποτελέσει το alter ego του Νεμάνια Νέντοβιτς στο “2”.

Επικουρικά λειτουργεί ως back up στη θέση του πόιντ γκαρντ, κάτι που θα έκανε και ο Κέντρικ, ο οποίος υποτίθεται ότι θα ξεκούραζε τον βασικό άσο που υποτίθεται θα είχε αποκτηθεί…πρώτος απ΄όλους στο θερινό μεταγραφικό παζάρι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News