ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ: Κεκλεισμένων ο πέμπτος τελικός

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ: Κεκλεισμένων ο πέμπτος τελικός

Οι πιθανότητες να διεξαχθεί ο πέμπτος τελικός του πρωταθλήματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κεκλεισμένων των Θυρών δεν είναι απλά πολλές. Είναι πάρα πολλές.

Και αυτό λόγω των όσων έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού, όπου οι διαιτητές της αναμέτρησης έχουν σημειώσει όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και των απειλών που δέχθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Πριν από το τζάμπολ στα αποδυτήρια των διαιτητών.

[ads2]

Το όλο σκηνικό, με τις ύβρεις και τις απειλές, αλλά και την παντελή απουσία της Αστυνομίας και μέτρων ασφαλείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον χώρο είναι απολύτως δυσφημιστικό για το μπάσκετ και σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ (άρθρα 20 και 22 του πειθαρχικού κώδικα ) επισύρει ποινή κεκλεισμένων των θυρών από 1 μέχρι 3 αγωνιστικές. Μάλιστα το επεισόδιο θεωρείται ακόμα πιο σοβαρό από τη στιγμή που πήρε μεγάλες διαστάσεις στον τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό) τόσο κατά τη διάρκεια που συνέβη όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Αλλά δεν ήταν μόνο του ντου των… εύσωμων οπαδών του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη του ματς. Είναι και η επίθεση που έγινε πριν από το τέλος του αγώνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού από… μασκοφόρους, οι οποίοι… βρήκαν τον τρόπο να κατεβούν από τις κερκίδες και να φτάσουν μια ανάσα από το παρκέ. Μάλιστα κάποιοι άλλοι, χωρίς… μάσκες, πάτησαν και μέσα στο παρκέ, με την ανοχή των διαιτητών, της αστυνομίας, αλλά και της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Πλέον, αναμένεται άμεσα και με τεράστιο ενδιαφέρον η απόφαση των πειθαρχικών οργάνων.

leoforos.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News