Για αυτό "έδωσε" τον Βιγιαφάνιες ο Μπόλονι

Η «ηχηρή» ατάκα Μπόλονι για Βιγιαφάνιες σε... βίντεο!

Συγκεκριμένος είναι ο λόγος για τον οποίο ο Λάζλο Μπόλονι… έδωσε δημόσια τον Λούκας Βιγιαφάνιες μετά τη συμπεριφορά του στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna:

Ο Βιγιαφάνιες αντέδρασε κατά την αλλαγή του στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπόλονι στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ο «Βίγια» έχει πρόβλημα στη συμπεριφορά του.

Για να φτάσει στο σημείο όμως να… δώσει τον παίκτη του ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προηγηθεί παρασκήνιο. Συγκεκριμένα, μετά τα σκηνικά με τους Μακέντα – Χατζηγιοβάνη σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκης αντίστοιχα, ο Μπόλονι μίλησε με τους παίκτες στο Κορωπί και όλοι συμφώνησαν να μην επαναληφθούν τέτοια σκηνικά.

Βλέποντας λοιπόν ο Ρουμάνος την αντίδραση του παίκτη του αντέδρασε και ο ίδιος, καθώς θεώρησε ότι ο «Βίγια» αθέτησε την υπόσχεση που είχαν δώσει όλοι πριν λίγες εβδομάδες.

Δείτε τις δηλώσεις:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News