Γι' αυτό θέλει όλο το ποσοστό του Μπεργκ

Γι' αυτό θέλει όλο το ποσοστό του Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να “δέσει” για χρόνια τον Μάρκους Μπεργκ, αποκτώντας και το ποσοστό του Σουηδού που έχει διατηρήσει το Αμβούργου

Ενα ερώτημα που θα μπορούσε να προκύψει απ’ όλη αυτήν τη (μελλοντική) διαδικασία αγοράς του υπόλοιπου 35% των δικαιωμάτων του Μπεργκ, είναι «μήπως ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει τον Σουηδό και σκέφτεται την παραπάνω κίνηση για να έχει το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος;». Αυτό θα ήταν μια -λογική- απορία, αλλά αφορά τη μία όψη του νομίσματος.

[ads2]

Οι «πράσινοι» προσανατολίζονται σ’ αυτές τις σκέψεις προκειμένου να ισχυροποιήσουν τη θέση τους έναντι των (όποιων) μελλοντικών «μνηστήρων». Είναι μια τακτική που συνηθίζεται άλλωστε σε αρκετές χώρες, όπως π.χ. στην Ιταλία.

Διότι κατέχοντας το 87,5% του παίκτη θα είναι σαφώς πιο εύκολο να «αποκρούσουν» μια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό απ’ το να μπουν σε μια διαδικασία όπου σε κάθε «προσφορά» θα υπάρχουν μονίμως δύο ισχυροί «πόλοι», συν την πλευρά του παίκτη.

Οι πληροφορίες δε αναφέρουν πως σε μια απ’ τις πολύ υψηλές προτάσεις που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι για τον Μπεργκ (ύψους 8 εκατ.), η «ενδιαφερόμενη» ομάδα προσέγγισε και το Αμβούργο, για να «πιέσει» τους «πράσινους», όμως στο «τριφύλλι» δεν θέλησαν να το συζητήσουν παραπάνω. Κι αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν μελλοντικά στον Παναθηναϊκό, εξετάζοντας πλέον σοβαρά την προοπτική να κινηθούν για να πάρουν όλο το «πακέτο» των δικαιωμάτων του Μπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News