Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Καλάθης

Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης ταξίδεψε μεν στη Θεσσαλονίκη, δεν έπαιξε δε στον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο όπου είχε χτυπήσει στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ

Ο μογενής γκαρντ δεν είχε προπονηθεί κανονικά μετά τον δεύτερο ημιτελικό, καθώς είχε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στην κνήμη. Ομως ταξίδεψε με την ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η κατάστασή του είχε βελτιωθεί.

[ads2]

Πριν το τρίτο παιχνίδι, την Δευτέρα (9/5) θέλησε να κάνει προθέρμανση, αλλά δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει καθώς ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο σημείο όπου είχε χτυπήσει κι έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί, στερώντας από τον Αργύρη Πεδουλάκη τον βασικό πλέι μέικερ της ομάδας, λίγη ώρα πριν το τζάμπολ.

Το ζητούμενο πλέον για τους «πράσινους» είναι αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος στο τέταρτο παιχνίδι, την Τετάρτη (11/5, 19:00) ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τους τελικούς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News