Φριντέτ: «Περίμεναν 20 άτομα του Ολυμπιακού τον Γιαννακόπουλο. Είναι τρελό»

Φριντέτ: «Περίμεναν 20 άτομα του Ολυμπιακού τον Γιαννακόπουλο. Είναι τρελό»

Ο Τζίμερ Φριντέτ αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στην Ελλάδα και την μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο podcast του Fran Fraschilla, ο Τζίμερ Φρεντέτ μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού:

“Δεν έχω δει κάτι σαν αυτό. Είναι ζωή η θάνατος. Είναι τρελό! Όταν είσαι έξω, όλοι σε ρωτάνε αν είσαι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός! Είναι το πρώτο ματς που μπήκα για ζέσταμα και είδα να έχουν προστατευτικό δίχτυ, γιατί δεν θέλουν κανείς να πετάει πράγματα στο παρκέ. Υπάρχουν προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, ανάβουν φωτοβολίδες μέσα στο γήπεδο. Οι οπαδοί μας είχαν 15-16 φωτοβολίδες σε ένα ματς και μετά είχαμε τιμωρηθεί και παίξαμε χωρίς κόσμο. Δεν επιτρέπουν οπαδούς και των δύο ομάδων στα ντέρμπι γιατί μπορεί να γίνουν επεισόδια. Είναι από τις πιο τρελές αντιπαλότητες που έχω ζήσει.

Δεν το είχα πάρει σοβαρά. Υπήρχαν μερικές απειλές στο ίνσταγκραμ αλλά δεν πήρα κάτι σοβαρά. Θυμάμαι σε ένα ματς στο ΣΕΦ είχε έρθει μαζί και ο ιδιοκτήτης. Εκεί τον περίμεναν 20 άτομα του Ολυμπιακού. Περπατούσε περιτριγυρισμένος από 15 φύλακες γύρο του για να πάει δίπλα στον πάγκο. Προσπαθούσαν όλοι να τον πλησιάσουν και του φώναζαν στα ελληνικά. Εγώ έκανα ντρίπλες στο γήπεδο και αναρωτιόμουν «ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ, τι κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί κυνηγώντας τον πρόεδρο;». Τελικά καταφέραμε και παίξαμε το παιχνίδι κανονικά”.

Πηγή: Eurohoops

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News