Η φοβερή ομιλία του Ουζουνίδη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

Δύσκολη η απόκτηση επιθετικού - Προωθείται στην πρώτη ομάδα ο Χρήστος Σέχου

Μια πολύ εμψυχωτική έκφραση είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του στην σημερινή προπόνηση

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του τριφυλλιού, τόνωσε για μια ακόμα φορά την ψυχολογία των παικτών του με τα λεγόμενά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είστε όλοι καλοί παίκτες και έχουμε ως ομάδα πολλές δυνατότητες. Το Σάββατο υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι στη Λαμία, απέναντι σε μια ομάδα με καλή αμυντική συμπεριφορά. Θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαστε άλλη ομάδα στη Λεωφόρο και άλλη όταν παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να έχουμε πάντα την ίδια συμπεριφορά. Το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση στο παιχνίδι μας. Σαν να παίζουμε στην έδρα μας”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε:

“Στο ματς με την ΑΕΛ κερδίσατε με εννιά παίκτες γιατί είχατε επιμονή μέχρι το τέλος. Γιατί να μην κερδίζετε και με έντεκα παίκτες στο γήπεδο; Πρέπει να έχετε την ίδια θέληση στο παιχνίδι. Δεν θέλω να βλέπω διαφορετική εικόνα στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά σε όλα τα ματς. Να κάνουμε την προσπάθεια μας για να έρθει το αποτέλεσμα “.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News