Ξεμούδιασμα σε ώρα... Μουντιάλ - Τότε παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και τα νέα δεδομένα με Μπερνάρ!

Χαποέλ Μπερ Σεβά-Παναθηναϊκός σε φιλική αναμέτρηση στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο όπου διανύει το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκμεταλλευόμενος φυσικά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι «πράσινοι» όπως και αρκετές ομάδες, ταξίδεψαν στη Μεγαλόνησο για να βρουν πιο ήπιο κλίμα και να προετοιμαστούν εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν μπροστά τους στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει τις επιλογές του για τη μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού». Παράλληλα ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις τις περισσότερες μέρες, ενώ από την Πέμπτη (01/12) αρχίζουν και τα φιλικά. Οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία ματς στην Κύπρο, αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης με την Χάποελ Μπερ Σεβά (12:00), στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1HD.

Εκτός αποστολής Ιωαννίδης και Κουρμπέλης

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία στην Κύπρο έχει τα θετικά της, αλλά και τα αρνητικά της για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το καλό για τον Σέρβο προπονητή είναι ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος προπονείται κανονικά έπειτα από τρεις εβδομάδες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη μία διάταση έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας (29/11) και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός προγράμματος για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Εκτός από το φιλικό με την ισραηλινή ομάδα θα μείνει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Βέβαια, η κατάσταση του αρχηγού του «τριφυλλιού» δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News