Φεύγει ταξίδι ο Κουρμπέλης - Σε Μπολόνια και Μόναχο

Κουρμπέλης για στόπερ...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποφασίστηκε να μεταβεί την Τρίτη στο πλέον εξειδικευμένο κέντρο για το σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών στο Μόναχο και κατόπιν στην Μπολόνια για αξιολόγηση του προβλήματός του.

Σύμφωνα με το sdna.gr, στα δύο κορυφαία εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα της Ευρώπης, στο Μόναχο και τη Μπολόνια, αποφασίστηκε να μεταβεί άμεσα ο Δημήτρης Κουρμπέλης προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό και δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού δεν έχει επανέλθει πλήρως στο διάστημα της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση τοποθέτησης πλέγματος στους κοιλιακούς του (σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών) και εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με συνέπεια να έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News