Φένλο - Παναθηναϊκός Live Streaming

Φένλο - Παναθηναϊκός Live Streaming

Φένλο – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 27/7/2019 – 16:00
  • De Koel
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φένλο, στο τέταρτο του φιλικό προετοιμασίας. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Το τέταρτο φιλικό τεστ δίνει ο Παναθηναϊκός επί επί Ολλανδικού εδάφους, κόντρα στη Φένλο. Εκτός αγώνα θα μείνουν οι Μακέντα και Κουρμπέλης, όπως και ο Κώστας Αποστολάκης.

Από την άλλη, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνουν κόντρα στη Φένλο οι Γκίας Ζαχίντ και Ζοάο Νούνες.

Αναφορικά με τα πλάνα του Δώνη για το φιλικό ματς με τη Φένλο, αυτή τη φορά ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα βάλει μεικτές ενδεκάδες.

Η Venlo τερμάτισε τη 12η θέση στην Eredivisie της Ολλανδίας. Είναι από τις ομάδες – ασανσέρ της Ολλανδίας τα τελευταία χρόνια.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν έδρα το μικρό (8.000 θέσεων) De Koel. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ποδόσφαιριστής που ξεχώρισε ήταν ο Τογκολέζος επιθετικός Πενιέλ Εμλάπα (με θητεία σε Μόναχο 1860, Χοφενχάιμ, Γκλάντμπαχ, Νυρεμβέργη, Μπόχουμ, Διναμό Δρέσδης) που σημείωσε 15 γκολ σε 30 αγώνες.

[the_ad id=”309153″]

Φένλο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η αποστολή: Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για την Ολλανδία είναι οι: Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βέργος, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Κόναν, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Ζαγαρίτης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία:

Ημερομηνία      Ώρα       Αντίπαλος       Γήπεδο

27 Ιουλίου          15:00     Φένλο               De Koel, Venlo

29 Ιουλίου          20:00     Μπρέντα           Rat Verlegh, Breda

  • Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Φένλο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός: Έτοιμος για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εμφανίζεται ο Νίκος Νταμπίζας, έπειτα από την προφορική συμφωνία με τον Γιοάν Μολό και την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν για τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές, καθώς τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν με την παραχώρηση κάποιου «πράσινου».

Ο Νίκος Νταμπίζας εδώ και μέρες ψάχνει για τον βασικό κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν, με τις επαφές να έχουν επικεντρωθεί με τον Μπαρντ Σένκεφελντ. Εκείνο που ψάχνει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι έναν παίκτη με όγκο, δύναμη, ύψος, αλτικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, το «τριφύλλι» κινείται για αμυντικό χαφ που θα αλλάξει τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κουρμπέλη, ο οποίος με την έλευση του συγκεκριμένου παίκτη θα αναλάβει και πιο επιθετικά καθήκοντα.

Η επόμενη προσθήκη που συζητιέται αφορά ξανά τη μεσαία γραμμή, αλλά για έναν «box to box» μέσο, ο οποίος θα βοηθήσει για τη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Μετά τον Ροντέν δεν έχει ακουστεί κάποιο άλλο όνομα.

Τέλος, το «τριφύλλι» ψάχνει για έναν επιθετικό, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, ώστε να έχει περισσότερες λύσεις στην «πράσινη» γραμμή κρούσης.

Φένλο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Θα το παλέψει για Μαυροπάνο ο Νταμπίζας, ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ: Τον σχεδιασμό, με άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, προχωράει ο Νίκος Νταμπίζας.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της «πράσινης» άμυνας και αυτόν τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ντίνου Μαυροπάνου.

Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς το «τριφύλλι» επιθυμεί να αποκτήσει τον Έλληνα στόπερ ως δανεικός από την Άρσεναλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει υπάρξει μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, έχοντας παράλληλα συζητήσεις και με άλλους υποψήφιους στόχους.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 16.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Φένλο – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το VVV-Venlo panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News