Φελντέιν στο newspao.gr "Θέλω να μείνω αλλά..."

Φελντέιν στο newspao.gr "Θέλω να μείνω αλλά..."

Mετά το πέρας της “πράσινης” φιέστας για την κατάκτηση του νταμπλ, ο Τζέιμς Φελντέιν, μίλησε στο newspao.gr και την εκπομπή της Greenvoice για την επίτευξη των στόχων της ομάδας αλλά για και το μέλλον του στο “τριφύλλι”.

Τζέιμς καλησπέρα, ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα ως επαγγελματίας και είναι φοβερό. Τρομερή ατμόσφαιρα απόψε (σ.σ. φιέστα) από τον κόσμο όπως και χθες (σ.σ. υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά την νίκη στο ΣΕΦ). Νικήσαμε μία καλή ομάδα και δείξαμε σε όλους πως παρά τα σκαμπανευάσματα μέσα στη σεζόν κάναμε το νταμπλ και πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για αυτό.

Πόσο δύσκολο ήταν το γεγονός πως κατακτήσατε και τους δύο τίτλους μακριά από το ΟΑΚΑ;

Ήταν αρκετά δύσκολο. Μακάρι να κάναμε κάτι ανάλογο και στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δείξαμε σε όλους πόσο σκληροί είμαστε και πόσο καλή ομάδα έχουμε.

Νιώθεις χαρούμενος στην ομάδα ή μήπως σκέφτεσαι μια αλλαγή το καλοκαίρι;

Έχω συμβόλαιο, οπότε δεν είναι δική μου επιλογή αν θα είμαι εδώ τον Αύγουστο. Αν αποφασίσουν από την ομάδα να μην με κρατήσουν δεν θα είναι πρόβλημα. Αγαπώ την ομάδα και την Αθήνα, φυσικά και θέλω να μείνω αλλά δεν είναι στο χέρι μου.

Πες μας δυο λόγια για τον χαρακτήρα του προπονητή σου.

Είναι απαιτητικός με τους παίκτες του. Φέτος, ζήτησε πολλά και από εμένα αλλά ημουν συνηθισμένος σε αυτό. Αν μείνει και αυτός και είμαι και εγώ εδώ, του χρόνου να κάνουμε ακόμη καλύτερα πράγματα και να έχουμε ακόμη καλύτερο φινάλε.

Επιμέλεια : Στέλιος Σαϊπάς

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News