«Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Πονίτκα»

Παναθηναϊκός: Πήγε για Ματέους Πόνιτκα, αλλά δεν τα κατάφερε! (vid)

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος του “Sportando”, Εμιλιάνο Κάρτσια, επικαλούμενος πηγές του ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην… κούρσα για την υπογραφή του Πονίτκα.

Σκέψεις για την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα κάνουν οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Στην ομάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του 29χρονου φόργουορντ, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του με την εθνική Πολωνίας στο Ευρωμπάσκετ το οποίο τελείωσε την Κυριακή.

Σύμφωνα με σημερινά (21/09) δημοσιεύματα, στη λίστα με τις ομάδες, που ενδιαφέρονται για τον Πολωνό γκαρντ, μπαίνει -πλέον- και η Αναντολού Εφές. Η τουρκική ομάδα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, και όχι μόνο, θέλει τον Πονίτκα και ήδη έχει προσεγγίσει τον παίκτη.

Εκτός του Παναθηναϊκού και πλέον και της Αναντολού Εφές, για τον Πονίτκα ενδιαφέρεται και η Μπασκόνια.

Ωστόσο, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος του “Sportando”, Εμιλιάνο Κάρτσια, επικαλούμενος πηγές του ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην… κούρσα για την υπογραφή του Πονίτκα.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News