Φάκελος ανανεώσεις: Ποιες αργούν, ποιες τελειώνουν

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ώρα: Να κλείσει στόματα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με τις ανανεώσεις παικτών, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σύντομα. Διαβάστε αναλυτικά τα δεδομένα κάθε περίπτωσης.

Ινσούα, Διούδης, Χρήστος Δώνης είναι βασικοί και από την Πρωτοχρονιά θα μπορούν να συνομιλήσουν με όποιον θέλουν.Ο Αποστολάκης μπαίνει επίσης σε αυτή την κατηγορία έχοντας πια ρόλο στην ομάδα, ενώ εάν κοιτάξουμε και τους νεαρούς, υπάρχουν οι Βαγιαννίδης και Αθανασακόπουλος.

Εξελίξεις άμεσα είναι πιθανό να έχουμε με τους Αποστολάκη και Διούδη. Ο πρώτος θα υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του και απλώς προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για εκείνον οικονομικό deal που μπορεί. Πιθανότατα η σκυτάλη θα πάει στον Διούδη στη συνέχεια. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και σε αυτή την περίπτωση.

Αντιθέτως, ας κάνουμε λίγο υπομονή με τον Χρήστο Δώνη. Θέλει να μείνει, το θέλει και ο Παναθηναϊκός, αλλά ακόμα δεν είναι τόσο προχωρημένη η δική του περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του Ινσούα, θα αποφασίσει μετά τα Χριστούγεννα. Δεδομένου ότι σε λίγο καιρό θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η υπόθεση παραμονής του.

Τέλος, για τους δύο νεαρούς παίκτες τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Αθανασακόπουλος είναι πιο κοντά στο «ναι», αλλά εκείνος που δέχεται πρέσινγκ για να το πει πρώτος είναι ο Βαγιαννίδης.

Με πληροφορίες από τη Sportime

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News