Ευχάριστη... ανατροπή με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

Ευχάριστη... ανατροπή με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

Από τα τέλη Αυγούστου όταν υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό ο Λούκας Βιγιαφάνιες ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ανατροπή ίσως.. αποστολή με Λαμία!

Στις δύο προσπάθειες που έκανε ο Αργεντινός για να ανεβάσει στροφές η ιδιομορφία του τραυματισμού και η ευαισθησία στον προσαγωγό δεν τον άφηναν να προπονηθεί δίχως ενοχλήσεις με αποτέλεσμα η επάνοδος του να πηγαίνει διαρκώς πίσω στερώντας την παρουσία του από κάθε παιχνίδι των πρασίνων.

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες εντούτοις τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται μετά την αλλαγή στο πρόγραμμα της θεραπείας αλλά και την υπομονετική προσέγγιση του ιατρικού τιμ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι πλέον έτοιμος για την επιστροφή και την πλήρη επανένταξή του στο πλάνο του Λαζλο Μπόλονι.

Ο Βίγια ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα επιστροφής εδώ και μέρες. Στη δε χθεσινή προπόνηση μπήκε σε φουλ πρόγραμμα συμμετέχοντας στις ασκήσεις κυκλοφορίας και στο δίτερμα με τακτική κι έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται πια σοβαρά εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στο επόμενο τριήμερο να τον συμπεριλάβει και στην αποστολή του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News