Εξύψωσε τον Βλαχοδήμο ο Ζέκα

Βιγιαφάνιες: «Ένας ακόμα αδερφός φεύγει» (pics)

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα κλήθηκε να μιλήσει για τον άλλοτε συμπαίκτη του στο «τριφύλλι», Οδυσσέα Βλαχοδήμο και την μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

Ο Ζέκα έκανε άκρως κολακευτικά σχόλια για τον νεαρό Έλληνα γκολκίπερ, λέγοντας μάλιστα ότι μπορεί να γίνει το επόμενο Νο. 1 της Μπενφίκα έπειτα από πολλή προσπάθεια.

«Υπάρχει μόνο ένας Έντερσον και Νόιερ, όμως ο Οdi κλωτσάει καλά την μπάλα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος με τον μέσο της Κοπεγχάγης να αναλύει τον μελλοντικό τερματοφύλακα της Μπενφίκα:

«Είναι ένας τερματοφύλακας με πολλά προσόντα και μεγάλη προοπτική. Του αρέσει να ακούει και να μαθαίνει. Για μένα μπορεί να γίνει το επόμενο Νο. 1 της Μπενφίκα, όχι όμως άμεσα. Με τον χρόνο και την κατάλληλη δουλειά θα κατακτήσει την θέση του και θα πάρει αυτό του που του αξίζει», ήταν τα λόγια του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News