Εξετάζει τον Ούλρικ Γιένσεν ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει τον Ούλρικ Γιένσεν ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός ανεβάζει… στροφές για να «κλείσει» μέσα στα επόμενα 24ωρα την απόκτηση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς -ει δυνατόν- πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Χορστ της Ολλανδίας στις 18 Ιουλίου, με τον Νορβηγό Ούλρικ Γιένσεν να είναι μέσα στα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες ημέρες κι εξετάζονται απ’ τους «πράσινους».

Ο 25χρονος (τα «κλείνει» στις 17 Ιουλίου) στόπερ έχει μείνει ελεύθερος απ’ την Νόρτζελαντ της Δανίας, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια, καταγράφοντας 115 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, βρέθηκε προ μηνών κοντά σε συμφωνία με ομάδα του MLS, ενώ είχε και συζητήσεις με τη Φέγενορτ που δεν ευδοκίμησαν.

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της Νορβηγίας από U15 έως U21 (65 ματς, 1 γκολ), ενώ έχει κληθεί άλλες τέσσερις φορές στην ανδρική ομάδα χωρίς όμως να πραγματοποιήσει ακόμη το ντεμπούτο του με την παρέα του Χάαλαντ.

Ο Γιένσεν, που ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την ακαδημία της Τρόμσο και πέρασε και απ’ τα τμήματα υποδομής της Λιόν (2013-2016) έχει προταθεί εδώ και λίγα 24ωρα στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News