Εξετάζει Μπερτολάτσι για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός!

Εξετάζει Μπερτολάτσι για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Τσάβι Ρόκα έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στους πρώτους μήνες του στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει αποδείξει πως “μαγειρεύει…πριν πεινάσει”. 

Ο Παναθηναϊκός έχει ισχυροποιήσει το κέντρο του με τις προσθήκες των Ζαχίντ (το καλοκαίρι) και Ανουάρ, Αγιούμπ.

Ωστόσο, επειδή μόνο ο Αγιούμπ μπορεί να θεωρείται δεδομένος και για του χρόνου, καθώς οι Ζαχίντ και Ανουάρ έχουν υψηλές ρήτρες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ελευθέρων, οι οποίες -φυσικά- θα μπουν σε σοβαρότερες συζητήσεις μόνο εφόσον δεν παραμείνουν παίκτες του τωρινού ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει, και δεν χρειάζονται συστάσεις, είναι αυτή του Άντρεα Μπερτολάτσι της Σαμπντόρια.

Ιταλός διεθνής, 29 ετών, παίζει με την ίδια ευκολία ως 8άρι και ως 10άρι και κασέ κοντά στις 500.000 ευρώ. Έχει παίξει σε Λέτσε, Ρόμα, Τζένοα και Μίλαν και φέτος έχει 5 συμμετοχές (είχε χάσει 7 εβδομάδες λόγω τραυματισμού) στην Serie A.

Η πρώτη κρούση ήταν καθαρά διερευνητική, καθώς είναι ένας εκ των παικτών που εξετάζονται και όχι κάποια τελική επιλογή. Ο Παναθηναϊκός, εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί πιο ενεργά με την περίπτωσή του, μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο παίκτης επιθυμεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για να μείνει στην Ιταλία και μετά το καλοκαίρι όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την “Σαμπ”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News