Εξάστερ, αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Εξάστερ, αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Για το πρώτο ημίχρονο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αυτή η εικόνα δεν είναι αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι πως δεν είναι αρεστή είναι πως απαγορεύεται.

Υπάρχει τεράστια ευθύνη του Σάλε που μάλλον δεν έχει καταφέρει να πείσει κάποιους παίκτες για την κρισιμότητα των αγώνων. Υπάρχει τεράστια ευθύνη για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και πλέον η πίστωση χρόνου τελειώνει για κάποιες επιλογές που πραγματικά αποτελούν αρνητικούς παράγοντες για την ομάδα. Δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Σε πόσους τόνους να το πούμε;

[ads2]

Εδώ που έχουμε οδηγηθεί υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε αποδέχεσαι τη μοίρα σου και προχωράς παραπατώντας, είτε οδηγείσαι σε σαρωτικές αλλαγές. Δεν μπορεί να χάνεις 30 πόντους στο 17’ με το σκορ στο 49-19! Στο δεύτερο μέρος ο Τζόρτζεβιτς πιστώνεται την αλλαγή σχήματος με Φώτση, Γκιστ αλλά όπως είναι ευκόλως κατανοητό δεν φτάνει αυτό. Όπως δεν φτάνει να παλεύουν σαν σκυλιά ο Μήτσος, ο Γκιστ, ο Φώτσης, ο Φελντέιν και ο Παππάς σε αυτό το ματς, ο Γιάνκοβιτς έπαιξε πολύ λιγότερο από αυτό που θα δικαιολογούσε η παρουσία του στα τελευταία ματς.

Το σταυροδρόμι λοιπόν αναφέρει ξεκάθαρα τα πράγματα. Τι να περιμένεις περαιτέρω από παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν; Συγκεκριμένες επιλογές του Σάλε δε βγήκαν. Μπορεί να πιστώνεται τον Φελντέιν, αλλά Πάβλοβιτς και Κούζμιτς δεν του βγήκαν ούτε κατά διάνοια. Τι θα γίνει; Θα τους περιμένει μέχρι το καλοκαίρι; Η διοίκηση θ’ αντιδράσει; Αν δεχθούμε πως όλα τελείωσαν ας μην κάνουν τίποτα. Αν όχι ήδη πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι αποφάσεις.

Αλλά για να μην τρελαθούμε δεν πρέπει να …κρεμάσουμε μόνο δύο ή τρεις παίκτες, αλλά οφείλουν να καταλάβουν όσοι φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού πως εικόνα αδιαφορίας θα έχει το τίμημα της. Κανένας πλέον δεν θα τους χαριστεί. Το ΟΑΚΑ είναι τόπος ιερός.

ΥΓ: Αυτή την …αλητεία και τον τσαμπουκά του Παππά τον χρειάζεται απόλυτα η ομάδα. Αρκεί να το βγάζει όλο κόντρα στον αντίπαλο. Να πεθαίνει που χάνει να μην ανέχεται κουβέντα από τον αντίπαλο. Δουλειά τώρα. Ψόφα για εκδίκηση.

ΥΓ2: Πηλοϊδης και Κορομηλάς προκαλούν μπασκετικό εμετό με τον τρόπο που σφύριξαν ακόμη και με τη διαφορά στους 30 πόντους. Τα φάουλ που φόρτωναν Καλάθη, Πάβλοβιτς, Παππά τα βήματα που χρέωναν (Γκιστ), το σπρώξιμο του Αγραβάνη μπροστά στα μάτια τους που μετατράπηκε σε τεχνική ποινή, η ποδοσφαιρική πάσα του Αθηναίου στον Σπανούλη και καμιά 15αρια ακόμη φάσεις.

ΥΓ3: Αλλά ξέρετε κάτι ρε κορόιδα. Ο Παναθηναϊκός δεν θα κρυφτεί πίσω από τις δικαιολογίες κορακοδιαιτησίας.

ΥΓ4: «Συγχαρητήρια» για το «fair play» του Σπανούλη στην τελευταία φάση με τη διαφορά στο +14.

ΥΓ5: Ο Καλάθης έχει 1000 δικαιολογίες αλλά έκανε το χειρότερο του ματς στην Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News