Έβγαλε “ειδήσεις” ο Αλαφούζος για το παρόν και το μέλλον

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε θέσεις… βγάζοντας ειδήσεις. Ο φόβος για μεγάλη ύφεση, και τα τηλεοπτικά.

Η «Πράσινη» αποκαλύπτει τις θέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην προχθεσινή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας και το μήνυμα στις άλλες ομάδες, κυρίως σε ότι έχει να κάνει την επόμενη σεζόν.

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως όλοι έχουμε καταλάβει. Είναι καλύτερα να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι αυτό. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε με τους χορηγούς μας, με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να προχωράει ο χρόνος, χωρίς να έχουμε πάρει καμία απόφαση και κυρίως χωρίς να έχουμε προετοιμαστεί, για το σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί το πρωτάθλημα, που είναι και το πιο πιθανό με την εξέλιξη του ιού».

Για την επόμενη μέρα: «Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό δεν είναι τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα, αλλά να δούμε τι θα γίνει με την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου. Πάμε σε μια ύφεση πολύ μεγάλη, όπως δείχνουν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε την ύφεση, που θα έρθει τον χειμώνα. Να ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα που θα είναι δύσκολη».

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα, κατά την διάρκεια της συζήτησης τάχθηκε υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, λέγοντας: «Πάμε πλέον σε μοντέλο της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης και όχι της ξεχωριστής διαπραγμάτευσης της κάθε ομάδας».

Από τα λεγόμενά του Αλαφούζου φαίνεται ότι στο μυαλό του η φετινή χρονιά θα πρέπει να θεωρείται χαμένη. Και με αυτά που είπε έστειλε το μήνυμα στις άλλες ομάδες, καθώς διέκρινε ότι προετοιμάζονταν μόνο για το σενάριο να τελειώσει το πρωτάθλημα τον Ιούλιο, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους ότι μπορεί να φτάσουμε στα τέλη Μαΐου και η κατάσταση στη χώρα να μην έχει αλλάξει. Χτύπησε δηλαδή το καμπανάκι του κινδύνου για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έρχεται για όλες τις ομάδες.


Eλέγξτε επίσης

Τρία "διαμαντάκια" από τη Ρεάλ στη λίστα του Πογιάτος

Τρία “διαμαντάκια” από τη Ρεάλ στη λίστα του Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος θα είναι, εκτός μεγάλου απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Διαβάζονται περισσότερο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.