EuroLeague Top-10: Στη δεύτερη θέση ο ιπτάμενος Γουίλιαμς

EuroLeague Top-10: Στη δεύτερη θέση ο ιπτάμενος Γουίλιαμς

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς πραγματοποίησε μία ακόμα τρομερή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Μάλιστα, βρέθηκε στη δεύτερη θέση του Top-10 της Ευρωλίγκας με τρομερό κάρφωμα που έκανε στο Κάουνας όπου παραλίγο να κατεδαφίσει την μπασκέτα των Λιθουανών.

Δείτε παρακάτω το Top-10:

Παναθηναϊκός: Η καλύτερη μεταγραφή είναι γεγονός!

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό αποδεικνύοντας ότι είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή αυτή την σεζόν.

Πριν από 11 χρόνια ήταν νο2 στο ντραφτ του ΝΒΑ και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δείχνει να θυμάται εκείνο το παιδί που ετοιμαζόταν να σαρώσει το επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει τρομερά πράγματα στο παρκέ παίζοντας περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του και έχοντας τρομερά στατιστικά σε άμυνα και επίθεση.

Το πιο όμορφο στη περίπτωση του είναι ότι δείχνει να γουστάρει πολύ το μέρος που βρίσκεται και να θέλει να αφήσει το στίγμα στους Πράσινους.

Άλλωστε ούτε ο ίδιος έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να παίξει στο Τριφύλλι αλλά και την ικανοποίηση του όταν πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον προσέξει και να τον προστατεύσει πλαισιώνοντας τον με ένα τεσσάρι το οποίο θα τον ξεκουράζει έτσι ώστε να μην παίζει 37-38 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News