Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το τελευταίο του φιλικό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος δίνει απόψε (19:00, Παναθηναϊκός TV και COSMOTE Sport) στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάνι Πογιάτος λόγω τραυματισμών ή διεθνών υποχρεώσεων δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη, Ιωαννίδη, Κουρμπέλη, Διούδη, Αλεξανδρόπουλο, Ξενόπουλο και Εμμανουηλίδη, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Σένκεφελντ και Μπουζούκης.

0 προπονητής του Παναθηναϊκού πάντως δείχνει να έχει καταλήξει σ αυτό που θα δοκιμάσει στο αποψινό τεστ χρησιμοποιώντας ξανά απ την αρχή τους Φεντερίκο Μακέντα και Καρλίτος Λόπεθ στη γραμμή κρούσης του τριφυλλιού.

Πιθανότατα όχι σε 4-3-3 με τον Ισπανό ως αριστερό εσωτερικό επιθετικό αλλά σε διάταξη 4-4-1-1.

Με τον Μακέντα λίγο πιο πίσω από τον Καρλίτος και τους Χατζηγιοβάνη, Σαβιέρ στα φτερά της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Σερπέζης, Αγιούμπ ενώ ο Καταλανός σκοπεύει να δώσει ξανά πολύ χρόνο συμμετοχής 60-65 λεπτά και στον Σάντσες προκειμένου ο Αργεντινός δεξιός μπακ να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News