Έτσι θα κάνει το μπαμ

Έτσι θα κάνει το μπαμ

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι ένας απ’ τους παίκτες που έχει «κυκλώσει» εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Αντρέα Στραματσόνι στον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου και φέρεται αποφασισμένος να παίξει όλα τα τα χαρτιά του για να τον φέρει στους «πράσινους» σε συνεργασία με τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Για τον Ιμπάρμπο, ο «Στράμα» έχει κάνει προεργασία εδώ και εβδομάδες, προχωρώντας σε δύο -απευθείας- επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τον εκπρόσωπό του, ενώ το όνομά του τέθηκε επί τάπητος (και) στις πρώτες συζητήσεις που έκανε ο 40χρονος τεχνικός με τον Ζιλμπέρτο, με τον Βραζιλιάνο διευθυντή να συλλέγει ήδη επιπλέον πληροφορίες.

[ads2]

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Στραματσόνι (και ίσως το «κλειδί») στην υπόθεση του Ιμπάρμπο είναι η εξαιρετική σχέση που έχει ο δικηγόρος του Τζουζέπε Μπότσο με τα υψηλά κλιμάκια της Κάλιαρι.

Οι Ιταλοί αρχικά συζητούσαν μόνο για πώληση του παίκτη, οι «πράσινοι» ήθελαν τον δανεισμό του, αλλά δεν αποκλείεται η λύση να βρεθεί κάπου στη μέση. Με την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του αντί ενός ποσού 400-500 χιλ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News