Έτσι έπεισε τον Αθανασακόπουλο ο Παναθηναϊκός - Η «παρέμβαση» Αλαφούζου και Δώνη

Έτσι έπεισε τον Αθανασακόπουλο ο Παναθηναϊκός - Η «παρέμβαση» Αλαφούζου και Δώνη

Σε μια σπουδαία κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ανδρέα Αθανασακόπουλου.

Ο νεαρός «άσος» του «Τριφυλλιού» θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών και για εκείνον ενδιαφέρθηκε μέχρι και ο «αιώνιος» αντίπαλος, ο Ολυμπιακός.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αθανασακόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του για την παραμονή του στο σύλλογο μέχρι το 2023.

Το πρωί της Δευτέρας (20/1) υπήρξε η καθοριστική επαφή με τον ατζέντη του, κατά την οποία οι «πράσινοι» (με άνωθεν «παρέμβαση», από την πλευρά Αλαφούζου) ανέβασαν αρκετά την προσφορά τους προς τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Δίνοντας παράλληλα εγγυήσεις στον Πατρινό μεσοεπιθετικό πως άπαντες στον Παναθηναϊκό θέλουν να επενδύσουν πάνω του, υπολογίζοντάς τον για την πρώτη γραμμή του πρότζεκτ ανάδειξης παικτών από την Ακαδημία. Αντίστοιχη συζήτηση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε η πλευρά του Αθανασακόπουλου και με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό άσο στο εγγύς μέλλον. Αυτά τα δύο σημεία ήταν καθοριστικά για να ανατραπεί η κατάσταση, οδηγώντας τις δύο πλευρές σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του νεαρού στο «τριφύλλι» έως το καλοκαίρι του 2023.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News